Fazole strakatá Pinto 5 kg
Fazole pinto mají moučnější strukturu a pikantnější chuť než normální fazole. Hodí se do pomazánek, placek, kaše a do americké a mexické kuchyně.
Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody, poté vodu slijte a vařte v nové vodě 30-60 minut doměkka.
Složení
Fazole barevná strakatá Pinto
Dávkování
--
Výživové údaje – 100 g výrobku
Energetická hodnota | 1 650 kJ/394,3 kcal |
---|
Tuky | 0,8 g |
---|
z toho nasycené kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 60 g |
---|
z toho cukry | 2,2 g |
Bílkoviny | 24 g |
---|
Sůl | 0,06 g |
---|
Ostatní | Sůl je v potravině obsažena výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího se sodíku. g |
---|
Obsah alergenů
Alergen 1 – stopové množství | obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy) |
---|
Alergen 3 – stopové množství | vejce |
---|
Alergen 7 – stopové množství | mléko |
---|
Alergen 8 – stopové množství | skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie) |
---|