Víno červené Monte Pietroso Nero d´Avola Sicilia doc 0,75 l
Hrozny se sbírají v polovině září, zpracovávají tradiční metodou červeného vína samostatně v malých tancích z nerezavějící oceli.
Díky dlouhé maceraci a kotrolovaným teplotám získává víno pevnou a dobrou strukturu. Složení: 13 % alkoholu; 5,40 g/lkyselinky; 3,6 pH; 4,5g/l zbytkového cukru; 29,5g/l sušiny.
Složení
Červené víno.
Výživové údaje – 100 g směsi
Energetická hodnota | kJ/0 kcal |
---|
Tuky | g |
---|
z toho nasycené kyseliny | g |
Sacharidy | g |
---|
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
---|
Sůl | g |
---|
Ostatní | g |
---|
Obsah alergenů
Alergen 12 – obsahuje | oxid siřičitý a siřičitany (E220, E221, E222, E223, E224, E226, E227, E228) |
---|